» Bescherming van Data
Bescherming van Data

Privacybeleid

   Ambiance-Sticker.com hecht veel waarde aan de privacy en aan de beveiliging van uw persoonsgegevens.

Dit privacybeleid is bedoeld om u op een duidelijke, eenvoudige en transparante manier te informeren over de persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt of die we kunnen verzamelen tijdens het browsen op onze website of mobiel e www. Ambiance-Sticker.com, hun mogelijke overdracht aan derden, en de rechten en opties die voor u beschikbaar zijn om uw persoonlijke gegevens te beheren en uw privacy te beschermen.

 

Ambiance-Sticker.com, een naamloze vennootschap met een kapitaal van 18.600 euro met maatschappelijke zetel te Koning Albert I 64, 1780 Wemmel, België, ingeschreven bij de RCS van Leuven onder het nummer BE0817 829368 is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens verzameld op de site in de zin van de regelgeving die van toepassing is op het gebied van persoonlijke gegevens en in het bijzonder de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 bekend als "gegevensverwerking en vrijheden" en van de EU-verordening 2016/679 van april 27, 2016 met betrekking tot de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en het vrije verkeer van dergelijke gegevens (hierna “AVG”).

 

I. Wat zijn persoonsgegevens?                    

 

Een bepaald individu is alle informatie die betrekking heeft op een individu om het direct te identificeren, zoals naam, voornaam, postadres of e-mailadres, of indirect door te verwijzen naar een identificatienummer zoals een nummer van een commando of zelfs een IP-adres, enz.

 

II. Waarom verzamelt Ambiance-Sticker.com mijn persoonlijke gegevens?                 

 

Ambiance-Sticker.com verzamelt en verwerkt uw gegevens om:

 

● u toestaan ​​om een ​​account op onze site aan te maken;      

● uw toegang tot uw account op de site beheren;      

● u een uitnodigingsmail sturen voor onze dagelijkse verkoop;      

● de bestellingen van Atmosphere-sticker en zijn partners behandelen en beheren in het kader van het gebruik van onze marktplaats (hierna "Merkenplaats");      

● de betaling van uw bestelling beheren;      

● zorgen voor de levering van de producten en diensten die u bestelt;      

● u offertes sturen als onderdeel van onze aanbiedingen;      

● zorgen voor de veiligheid van de transacties in lijn, het voorkomen van fraude, de betalingsincidenten en het beheren van herstel (zie onze Algemene voorwaarden voor meer details), ook door middel van een geautomatiseerde verwerking van uw gegevens;      

● het verbindingslid beheren in het geval van verzoeken om informatie of om dat te claimen      

u kunt contact met ons opnemen via onze website, onze afdeling Ledenrelaties of onze pagina's op sociale netwerken;

● traceren en beheren van terugroepacties van producten;      

● uw klantenervaring beheren en optimaliseren door een betere kennis van onze leden;     

● aanbod van aangepaste en gepersonaliseerde diensten, vooral in het kader van de evolutie van onze producten en diensten;      

● statistische analyses uitvoeren om management-, meet- en rapportagetools te ontwikkelen met het oog op de aanpassing en verbetering van onze verkoop- en marketingactiviteiten;      

● onder voorbehoud van uw toestemming:      

  • uw creditcardgegevens (hor s CVV) bewaren om uw volgende aankopen te vergemakkelijken;
  • uw persoonsgegevens doorgeven aan onze dochteronderneming Adot om advertenties te ontvangen die zijn afgestemd op uw interessegebieden;

 

● de uitoefening van uw rechten verzekeren in overeenstemming met artikel IX hieronder;      

 

 

Ambiance-Sticker.com informeert u dat u uw keuzes in termen van communicatie op de site op elk moment kunt wijzigen via het gedeelte "Mijn communicatie" van uw account.

 

III. Bij welke gelegenheden kunnen we uw persoonlijke gegevens verzamelen?               

 

We kunnen uw persoonlijke gegevens verzamelen ter gelegenheid van:

 

o het aanmaken van uw ledenaccount op onze site, hetzij rechtstreeks met u wanneer u het formulier voor het aanmaken van een account op de site invult, of, naar keuze, via de Facebook connect tool, Paypal Connect of Google Connect. Met deze tool kan elke eigenaar van een Facebook-account zijn inloggegevens op deze netwerkshare gebruiken om een ​​com pte op een andere website online te maken. Wanneer u op de knop "Doorgaan als ..." op het registratieformulier klikt, geeft u Facebook uw toestemming voor de overdracht van de gegevens die nodig zijn om uw account aan te maken.        

o het bestellen op de site;        

o de betaling van uw bestelling;       

o uw abonnement op alerts per merk;        

o uw reacties op enquêtes of tevredenheidsonderzoeken met betrekking tot uw klantervaring;        

o een interactie met de samenleving via haar officiële pagina of via privébericht op sociale netwerken. Uw uitwisselingen met onze Service Members Relations via de website, per telefoon of e-mail;        

o uw deelname aan een wedstrijd of ander evenement dat wij organiseren;        

o uw browsen op onze site door middel van cookies of vergelijkbare technologieën (hierna "cookies" zoals gedefinieerd in artikel XI) of wanneer u klikt op advertenties met betrekking tot onze verkopen;        

 

IV. Welke persoonlijke gegevens kunnen we verzamelen?               

 

(i) Als onderdeel van onze activiteiten kunnen we bepaalde gegevens rechtstreeks van u verzamelen voor de doeleinden die worden beschreven in punt II van dit beleid.             

 

 

De informatie die we verzamelen is:

 

● de persoonlijke gegevens die u verstrekt bij het aanmaken van uw ledenaccount, zoals uw identiteit, uw e-mailadres en uw wachtwoord; je contactgegevens; in het bijzonder uw adressen voor facturering en levering van uw bestellingen;      

● uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot de producten die we op onze site op de markt brengen, in het bijzonder door uw keuze van merkwaarschuwingen;      

● de informatie over uw bestellingen, zoals de producten en diensten die u bestelt;      

● de informatie met betrekking tot uw betaalmiddel wanneer u een bestelling plaatst op onze website.      

 

Houd er rekening mee dat uw bankgegevens niet onversleuteld worden doorgegeven op Ambiance-Sticker.com-servers. Betalingen worden gedaan via een beveiligd betalingsplatform, conform de PCI-DSS-standaard, en aangevuld met controlemaatregelen, om de veiligheid van aankopen te garanderen w www. Sfeer-Sticker. com en strijd tegen fraude. De gegevens van uw bankkaart die tijdens uw bestelling worden meegedeeld, gaan nooit onversleuteld over het netwerk: ze worden versleuteld met behulp van het TLS-protocol (Transport Layer Security).

 

Als u wilt dat uw gegevens worden vastgelegd om de bank van ons bedrijf in kaart te brengen om uw toekomstige aankopen te vergemakkelijken, bewaart Ambiance-Sticker.com veilig onderdeelnummers van uw kaartbank: de eerste 6 cijfers, die overeenkomen met de code van uw zakenbank, en de laatste 4 cijfers. Deze twee sets nummers worden in aparte en beveiligde bestanden opgeslagen. Ambiance-Sticker.com kan op geen enkele manier uw bankkaartnummer in zijn geheel reconstrueren uit deze cijfers. Bovendien bewaren we de CVV-code van uw bankkaart (de 3 cijfers op de achterkant van uw kaart) niet.

Alleen de laatste 4 cijfers van uw creditcard zijn zichtbaar in uw ledenaccount.

 

● enige informatie over uw bestelling en uw betaling CB, Visa en Mastercard wanneer ze een geldigheidsduur hebben die hoger is dan die van uw financiering, wanneer u kiest voor de optie betaling in 3 of 4 keer op bepaalde verkopen      

● de informatie die u kunt krijgen om te communiceren met onze afdeling Ledenrelaties onder het beheer van uw vragen of uw claims;      

● de informatie die u verstrekt wanneer u een recensie achterlaat over een product of dienst op onze site;      

● de gegevens van uw Facebook-profiel zoals uw naam en profielfoto, geboortedatum en e-mailadres. U heeft de mogelijkheid om sommige van deze gegevens niet over te dragen. Om meer te weten, klikt u op de vermelding "Wijzig dit" in de Facebook-tool.      

 

(i) Om de veiligheid van betalingen tijdens transacties op de Site te garanderen, om fraude te voorkomen en uzelf zo te beschermen als onderdeel van verkoop op afstand, kunnen we ook de gegevens verzamelen en overgaan tot een geautomatiseerde behandeling met als doel het controleren en / of controleren de bestelling door een van onze leveranciers en om de regelmatigheid te verifiëren van de informatie die hen tijdens de uitvoering op onze website wordt verstrekt. In het geval dat de betaling van een bestelling gedaan onder a                


 

rapport, wordt een individuele verificatie van dit rapport uitgevoerd door onze fraudepreventiedienst.

 

(ii) Ten slotte kunnen we informatie verzamelen met betrekking tot het gebruik van onze site, in het bijzonder uw browsen (IP-adres, pagina's, bezochte of doorzochte producten en diensten, aangeklikte links, enz.). Op dezelfde manier kunnen we de gegevens verzamelen met betrekking tot het raadplegen van e-mails die we u sturen voor statistische doeleinden en bedrijfsontwikkeling. Een deel van de informatie kan worden verzameld door middel van cookies die tijdens uw bezoek aan onze website op uw apparaat worden opgeslagen. Zie punt XI van dit beleid voor meer informatie over cookies.               

 

I. Wat zijn de juridische gronden die de verwerking van uw gegevens legitimeren?                    

Ambiance-Sticker.com verwerkt uw persoonsgegevens op basis van de volgende juridische gronden:

● Uitvoering van het contract: de verwerking van uw gegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van het contract tussen u en Ambiance-Sticker.com en / of haar partners wanneer u rechtstreeks bij hen bestelt via onze website, om betaling, levering en het monitoren van uw bestellingen om uw relaties met onze Service Members Relations te beheren;      

● Gerechtvaardigd belang: Ambiance-Sticker.com kan een gerechtvaardigd belang hebben bij het verwerken van uw gegevens. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer Ambiance-Sticker.com haar e-mails verzendt waarin de opening van de verkoop aan haar leden wordt aangekondigd, voor preventieve en antifraudebehandelingen op haar site of tijdens het retourneren van producten, het verzamelen van onbetaalde bestellingen of wanneer het overgaat tot de analyse van de navigatie van zijn leden in een doel van zijn verbeterde aanbiedingen en diensten, het uitvoeren van statistische studies over de producten en / of diensten die het op de markt brengt, het beveiligen van zijn digitale media (websites, applicaties, enz.);      

● Toestemming: Ambiance-Sticker.com voert de verwerking uit na uw uitdrukkelijke toestemming, die op elk moment kan worden ingetrokken. Dit is het geval voor het verzenden van waarschuwingen naar onze merken voor de koppeling van uw gegevens aan de kaartbank aan uw account. Atmosfeersticker om deze niet in te hoeven voeren voor uw volgende bestellingen;      

● Naleving van wettelijke verplichtingen: Ambiance-Sticker.com kan verwerkingen uitvoeren in het kader van naleving van haar wettelijke verplichtingen. Dit is het geval in de context van procedures voor het terugroepen of intrekken van producten, of zelfs de boekhoudkundige verwerking van uw bestellingen.      

 

II. Wie zijn de ontvangers van uw persoonlijke gegevens?                 

 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door medewerkers van Ambiance-Sticker.com. We zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen binnen Ambiance-Sticker.com toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens wanneer dit nodig is voor het beheer van onze commerciële relatie of onze wettelijke verplichtingen.

 

We kunnen ook worden gevraagd om uw persoonlijke gegevens door te geven aan:


 

● de zakenpartners Ambiance-Sticker.com, die optreden als gegevensbeheerder om te reageren op uw offerteaanvraag of om onze partners de mogelijkheid te bieden om een ​​opdracht meerdere keren te betalen;      

● onze partnermerken die op de site aanwezig zijn om uw bestelling uit te voeren;      

● van onderaannemers zoals:      

  • onze hosting- en onderhoudsproviders voor de site en onze gedematerialiseerde oplossingen voor het verzamelen van persoonlijke gegevens;
  • onze betalingsdienstaanbieders;
  • onze aanbieders van fraudepreventie en -bestrijding;
  • onze logistieke dienstverleners;
  • onze vervoerders;
  • onze leveranciers van marketingoplossingen;
  • onze commerciële aanbieders van prospecting en communicatiebeheer via sociale netwerken;
  • onze klantendienstverleners;
  • onze aanbieders van wedstrijdorganisaties;

 

Ambiance-Sticker.com kan ook verplicht zijn om uw gegevens door te geven aan derden om te voldoen aan wettelijke, regelgevende of contractuele verplichtingen, of om te reageren op verzoeken van wettelijk bevoegde autoriteiten.

 

 

III. Gegevensoverdracht naar het buitenland               

 

Sommige ontvangers van uw persoonsgegevens bevinden zich mogelijk buiten de Europese Economische Ruimte.

 

Elke overdracht van uw gegevens buiten de Europese Economische Ruimte wordt uitgevoerd onder voorbehoud van passende waarborgen, in het bijzonder contractuele, technische en organisatorische, in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

 

 

IV. Hoe lang bewaren we uw gegevens?               

 

De wettelijke bewaartermijnen bepaald door Ambiance-Sticker.com voldoen aan de aanbevelingen van de Commission Nationale Informatique et Libertés (hierna de “CNIL”) en / of de wettelijke verplichtingen waaraan Ambiance-Sticker.com is onderworpen. Hieronder vindt u de verschillende bewaartermijnen voor uw gegevens in de actieve database.

 

● Met betrekking tot leden die nog nooit een bestelling op onze site hebben geplaatst, worden uw persoonsgegevens bewaard in actuele archieven (dwz routinematig toegankelijk voor de geautoriseerde diensten van Ambiance-Sticker.com) gedurende 3 jaar vanaf de laatste     


 

contact van het lid. Aan het einde van deze periode worden de persoonsgegevens van het lid geanonimiseerd;

 

● Wat betreft de controles, uw persoonlijke gegevens worden in archieven bewaard gedurende 10 jaar vanaf de datum van overdracht van het commando om te voldoen aan wettelijke verplichtingen Ambiance-Sticker.com van de consumentencode en de handelscode.      

 

● Voor de leden die een bestelling op onze website hebben geplaatst, zullen uw persoonlijke gegevens actuele archieven worden bewaard om uw laatste bestelling te archiveren en uw laatste contact met onze site was meer dan 3 jaar.      

 

● Voor creditcardgegevens worden deze maximaal 15 maanden na betaling van uw bestelling bewaard. In het geval dat u ervoor heeft gekozen om de gegevens van uw kaartbankieren op onze website op te slaan, worden uw gegevens op map bank bewaard tot het verstrijken van uw kredietkaart gedurende een dag of totdat u besluit deze gegevens te verwijderen via uw ledenaccount.      

 

V. Wat zijn uw rechten en hoe kunt u ze uitoefenen?                 

 

Volgens de geldende regelgeving, waaronder de RGPD, hebt u het recht om onze diensten het recht te geven op toegang tot en rectificatie van uw persoonlijke gegevens, en het recht om annulering te vragen, bezwaar te maken tegen hun behandeling en om de beperking van de verwerking te verkrijgen voor legitieme redenen of overdraagbaarheid voor zover dit van toepassing is.

 

U hebt ook het recht om de richtlijnen op te stellen met betrekking tot het bewaren, wissen en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens na uw overlijden.

 

Conform de wet kunt u formuleren:

 

● Algemene richtlijnen, die van toepassing zijn op al uw persoonlijke gegevens en kunnen worden opgenomen in één register bij een vertrouwde digitale derde partij die is gecertificeerd door de CNIL;      

 

● Specifieke richtlijnen die betrekking hebben op bepaalde verwerkingen van persoonsgegevens die u specifiek hebt geïdentificeerd. Deze richtlijnen moeten worden gestuurd naar de betrokken gegevensbeheerders, zoals Ambiance-Sticker.com.      

 

U kunt deze richtlijnen op elk moment wijzigen of intrekken. Als er geen instructies zijn, kunnen uw erfgenamen de rechten van toegang, rectificatie en verzet uitoefenen die nodig zijn voor de organisatie en afwikkeling van uw nalatenschap.

 

Deze rechten kunnen rechtstreeks bij Ambiance-Sticker.com worden uitgeoefend door

 

○ Per e-mail naar het e-mailadres support @ Ambiance-Sticker.com ,      

 

○ Door naar de Site te gaan, in het gedeelte "Contact";        

 

Een reactie wordt u binnen een periode van maximaal (1) maand na de dag van ontvangst van uw verzoek geadresseerd.

 

Als u zich verzet tegen de verwerking van uw gegevens voor prospectiedoeleinden, kunt u contact met ons opnemen zoals hierboven beschreven of op elk moment uw keuzes in termen van communicatie op de website wijzigen in "Mijn account, Mijn communicatie".

 

Om uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens geïmplementeerd door onze diensten voor personalisatie, gedrags- en / of gerichte advertenties en kijkersmeting in te trekken, kunt u contact met ons opnemen zoals hierboven aangegeven of op elk moment uw cookies instellen.

 

U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de CNIL, 3 Place de Fontenoy, TSA 80715, 75334 Paris Cedex 7. Voor meer informatie over de rechten die u heeft met betrekking tot uw gegevens, nodigen wij u uit om de CNIL-website te raadplegen: www.cnil.fr .

 

 

VI. Contactgegevens van de functionaris voor gegevensbescherming (DPO) en het recht om een ​​klacht in te dienen               

 

Voor vragen met betrekking tot het verzamelen en verwerken van uw gegevens door Ambiance-Sticker.com, kunt u per e-mail contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op Ambiance-Sticker.com op het volgende adres: support @ Ambiance-Sticker .com

 

 

VII. Informatie over cookiebeheer                     

 

Dit gedeelte is gewijd aan het beheer van cookies op de site.

Het doel is om u te informeren over de oorsprong en het gebruik van navigatie-informatie die wordt verwerkt tijdens uw raadpleging van onze website en over uw rechten.

 

 

XI.1 QU 'IS - WAT' AC Ookie?

 

Een cookie is een alfanumeriek bestand dat Ambiance-Sticker.com naar uw terminal (computer, smartphone, tablet) kan brengen, afhankelijk van uw keuzes, via uw browser ter gelegenheid van het raadplegen van onze Site internet en / of van onze applicatie.

Er zijn verschillende soorten cookies, zoals flash-cookies, SDK's, pixels, het resultaat van de voetafdrukberekening van uw terminal (genaamd fingerprinting), enz. (Hierna cookies genoemd).

 

Met deze cookies kan Ambiance-Sticker.com, tijdens hun geldigheidsperiode of registratie, uw terminal, vast of mobiel, identificeren tijdens uw volgende bezoeken.


 

Het is waarschijnlijk dat alleen de uitgever van een cookie de informatie erin leest of wijzigt.

 

Hieronder vindt u de informatie over de cookies die op uw apparaat kunnen worden geplaatst wanneer u de pagina's van onze website bezoekt, of door Ambiance-Sticker.com, hetzij door de derde partij, evenals manieren waarop u de cookies kunt verwijderen / weigeren. registratie van deze cookies op uw terminal.

 

 

XI.2 V HO KAN COOKIES OP MIJN TERMINAL INZENDEN?

 

 

Cookies kunnen rechtstreeks door Ambiance-Sticker.com of door haar serviceproviders worden uitgegeven en geplaatst. Andere kunnen worden uitgegeven en / of gedeponeerd en / of gelezen door externe partnerbedrijven of sommige van onze dochterondernemingen.

 

 

XI.3 Q HAT C OOKIES KUNNEN OP MIJN TERMINAL WORDEN Gearchiveerd?

 

Er kunnen verschillende soorten cookies op uw terminal worden geplaatst wanneer u onze website bezoekt:

 

  1. Cookies die essentieel zijn voor het browsen op onze site:

 

Deze cookies zijn essentieel om u in staat te stellen onze site te bezoeken en een bestelling af te ronden.

 

Het verwijderen ervan kan navigatieproblemen op onze site veroorzaken en het onmogelijk maken om uw bestellingen af ​​te ronden.

 

Met deze cookies kan Ambiance-Sticker.com ook de activiteit van haar website volgen en volgen.

 

  1. Functionele cookies

 

Deze cookies zijn niet onmisbaar voor de navigatie, maar vergemakkelijken het gebruik van onze site. Het zijn vooral de cookies die bedoeld zijn om uw aankoop in het winkelwagentje in het geheugen te bewaren of zelfs om u bij de site te authenticeren zonder uw gegevensverbinding opnieuw in te voeren.

 

  1. Analyse- en personalisatiecookies

 

Deze cookies zijn niet essentieel voor het browsen op de site, maar stellen u bijvoorbeeld in staat uw zoekopdrachten op de site te vergemakkelijken en uw winkelervaring te optimaliseren.

Ze stellen Ambiance-Sticker.com ook in staat om het publiek van haar Site te meten, om te begrijpen hoe leden onze Site gebruiken om deze te optimaliseren en de werking ervan te verbeteren, om u beter te leren kennen en om haar aanbiedingen van producten en / of diensten te verbeteren en om zijn aanbiedingen nauwkeuriger af te stemmen op uw interessegebieden.

 

  1. Advertentiecookies

 

Cookies worden waarschijnlijk ook gebruikt voor reclamedoeleinden. Ze kunnen, onder voorbehoud van uw toestemming, worden gedeponeerd door Ambiance-Sticker.com of haar partners.


 

Met deze cookies laten we toe om promotionele aanbiedingen en advertenties weer te geven die voor u relevant zijn in de advertentieruimtes die zijn gereserveerd voor advertenties op derde sites.

Daartoe maakt de cookietechnologie het mogelijk om in realtime de inhoud weer te geven die het meest geschikt is voor uw interessegebieden, afgeleid uit uw recente browsen op de site of op andere sites.

 

De gegevens die door middel van deze cookies op de site worden verzameld, kunnen worden gevouwen of gecombineerd met andere persoonlijke informatie die beschikbaar is voor onze partners en / of worden verzameld via deze cookies terwijl u online op andere sites surft.

 

 

Een opmerking: als uw apparaat door meerdere mensen wordt gebruikt en zelfs als een apparaat meerdere browsers heeft, kunnen we niet met zekerheid garanderen dat de diensten en advertenties voor uw terminal overeenkomen met uw gebruik ervan - dit en niet dat van een andere gebruiker hiervan terminal.

 

 

U bent verantwoordelijk voor het delen van uw terminal met andere gebruikers en het configureren van uw browserinstellingen met betrekking tot cookies.

 

  1. Geolocatie cookies

 

Wanneer u de Ambiance-Sticker-applicatie gebruikt, wordt u mogelijk het gebruik van uw geolocatiegegevens aangeboden.

 

Uw geolocatiegegevens worden alleen verzameld als u ermee heeft ingestemd en worden nooit aan Ambiance-Sticker.com gecommuniceerd.

 

De duur van uw toestemming voor het gebruik van uw geolocatiegegevens door onze dochteronderneming is niet langer dan 3 maanden. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken via de applicatie-instellingen rechtstreeks op uw telefoon of door contact op te nemen met onze dochteronderneming Adot.

 

 

  1. Apparatuuridentificatiecookies

 

Als onderdeel van haar strijd tegen fraude verzamelt Ambiance-Sticker.com, via haar partner, Shopapplicatie, een apparatuur-ID (ook wel "Device fingerprinting" genoemd) om ordercontrole uit te voeren. Deze identificatie wordt gegenereerd op basis van technische informatie met betrekking tot de terminal (pc, smartphone, tablet, enz.) Die u gebruikt bij het plaatsen van een bestelling op onze site.

 

  1. Cookies voor sociale media

 

De show, het plaatsen en / of het lezen van cookies door de derde partij op onze website, zijn onderworpen aan het privacybeleid van elke derde partij.

 

We zullen waarschijnlijk op onze website voor toepassingen IT opnemen die afkomstig is van derden en die

 


 

u in staat stellen een deel van de inhoud ervan te delen of uw raadpleging of uw mening over een van de inhoud ervan kenbaar te maken, in het bijzonder dankzij de knoppen "Delen", "Vind ik leuk",

"Retwitter" aanwezig op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, etc.

 

Het netwerk Social dat deze knoppen aanbiedt, identificeert u waarschijnlijk ermee, zelfs als u deze tijdens uw bezoek aan de website niet hebt gebruikt. In feite kan dit soort knoptoepassingen het sociale netwerk in kwestie toestaan ​​uw navigatie op onze site te volgen, alleen omdat uw sessie op dat sociale netwerk open is tijdens het browsen op de site. We kunnen niet tussenkomen of toezicht houden op het proces dat wordt gebruikt door sociale netwerken om informatie te verzamelen met betrekking tot uw browsen op onze Site en in verband met persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben en die zij elders hebben verzameld.

 

Wij nodigen u dus uit om het vertrouwelijkheidsbeleid van elk van deze sociale netwerken te raadplegen om op de hoogte te zijn van de lijst met gegevens, de doeleinden, inclusief advertenties, navigatie-informatie die ze kunnen verzamelen via deze applicatieknoppen. Dit privacybeleid moet u toestaan ​​om uw keuze uit te oefenen op deze sociale netwerken, met name door uw accounts op elk van deze netwerken in te stellen

 

Raadpleeg hun website voor het privacybeleid van de bovengenoemde sociale netwerken.

 

 

XI.4. G BEHEER VAN COOKIES

De registratie van een cookie op uw terminal is onderworpen aan uw acceptatie.

 

(i) De mogelijkheden die u worden geboden door de tool ontwikkeld door Ambiance-Sticker.com                 

 

Met onze tool kunt u de cookies kiezen die in uw browser geplaatst mogen worden, met uitzondering van essentiële cookies, die strikt noodzakelijk zijn voor het browsen en voor het plaatsen van bestellingen op de site www. Sfeer-Sticker. com evenals het beheer van Ambiance-Sticker.com-activiteit.

 

Als u niet wilt dat Ambiance-Sticker.com alle of een deel van de cookies kan deponeren, kunt u ons uw keuze sturen via de tool die we tot uw beschikking hebben, toegankelijk via de bandinformatie op de cookies die in uw eerste navigatie op onze website of door hier te klikken .

 

 

(ii) De mogelijkheden die uw browser biedt                  

 

U kunt uw browsersoftware naar wens configureren, zodat cookies (a) geaccepteerd en geplaatst worden, of gelezen worden op uw terminal of, integendeel, (b) zodat ze geweigerd worden.

 

-Acceptatie van cookies

 

Als uw browser is geconfigureerd om het opnemen van cookies in uw terminal te accepteren, worden de cookies die zijn geïntegreerd op de pagina's van de site die u geraadpleegd hebt, op uw terminal geplaatst en / of gelezen.

 

-Weigering van cookies

 

U kunt uw browser configureren om:

 

● voor die acceptatie of afwijzing van cookies wordt u onmiddellijk aangeboden voordat een cookie waarschijnlijk wordt opgenomen;      

● om de registratie van cookies in uw terminal te accepteren of in het algemeen te weigeren.      

 

Waarschuwing: elke instelling die u in uw browsersoftware kunt maken met betrekking tot het accepteren of weigeren van cookies, zal waarschijnlijk uw surfen op het internet en uw toegangsvoorwaarden tot bepaalde diensten die het gebruik van dezelfde cookies vereisen, wijzigen.

 

Als u bijvoorbeeld enkele essentiële cookies weigert, moet u wellicht meer doen om de bestelling op onze site door te geven.

 

 

U kunt uw browser configureren door naar de instellingen te gaan:

 

● Voor Internet Explorer ™ 7 en 8: http://windows.microsoft.com/ fr-FR / windows -vista / Block- or- allow -cookies       

● Voor Internet Explorer ™ 9: http://windows.microsoft.com/fr-fr/windows7/how-to-manage- cookies-in-internet-explorer-9       

● Voor Safari ™: http://support.apple.com/kb/PH5042       

● Voor Chrome ™: versie 30 en       

meer http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fr&hlrm=en&answer=95647

● Voor Firefox ™: versie 24 en meer http://support.mozilla.org/fr/kb/activer-desactiver-cookies    

 

Gegevensbescherming

AMBIANCE-LIVE BVBA maakt er een erezaak van om uw persoonsgegevens te respecteren en stelt alles in het werk om deze niet te verspreiden. De gevraagde informatie stelt ons in staat om uw bestelling in de best mogelijke omstandigheden te organiseren en te verwerken of u beter te leren kennen om ons aanbod aan uw behoeften aan te passen.


De klant heeft recht op toegang tot en rectificatie van de persoonsgegevens die op hem betrekking hebben. Als u van dit recht gebruik wilt maken, hoeft u alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice via het e-mailadres: support@ambiance-sticker.com 

 

De informatie die u ons verstrekt is essentieel voor de verwerking en levering van bestellingen, het opstellen van facturen en garantiecontracten, het ontbreken ervan zal resulteren in de annulering van uw bestelling. Door u te registreren op de site, gaat u ermee akkoord ons oprechte en ware informatie over uzelf te verstrekken. Het meedelen van valse informatie is in strijd met deze algemene voorwaarden en met de gebruiksvoorwaarden die op de Site verschijnen. In overeenstemming met de wet "Informatique et Libertés", is de verwerking van uw gegevens gemeld aan de Nationale Commissie voor computers en vrijheden (CNIL).

ambiance -sticker is bevoegd om uw gegevens te verzamelen, verwerken en gebruiken. Deze gegevens zijn onderworpen aan computerverwerking.

Deze activiteit is strikt gereguleerd: het dossier is gedeclareerd bij de Commission Nationale Informatique et Libertés onder het ontvangstnummer 1304390.

U hebt een permanent recht op toegang tot en rectificatie van alle gegevens die op u betrekking hebben, in overeenstemming met de Europese teksten en de geldende nationale wetten (artikel 34 van de wet van 6 januari 1978). U kunt op elk moment een ambiance-sticker vragen aan ontdek welke informatie het over jou heeft. U kunt deze gegevens op elk moment en op verzoek wijzigen. Als u het heeft geaccepteerd wanneer u zich identificeert op de Site, worden promotionele e-mails (elektronische mails) die u nieuwe producten, aanbiedingen voor voorraadvermindering, exclusieve aanbiedingen, goede deals ... aanbieden, naar u verzonden. U kunt op elk moment vragen om geen e-mails meer van ons te ontvangen door hier te klikken of op de link die voor dit doel is voorzien en ingevoegd in de voettekst van elke e-mail die wij of een van onze partners naar u sturen. ambiance -sticker is de enige eigenaar van uw gegevens. Als u het heeft geaccepteerd wanneer u zich op de Site identificeert, kunnen ambiance-sticker en haar contractuele partners u informatie sturen als onderdeel van specifieke en eenmalige promotionele acties. Deze partners zijn speciaal gekozen door ambiance-sticker en staan ​​bekend om de kwaliteit van hun producten en diensten.

 

De verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is ambiance-sticker SPRL.

 

De persoonlijke gegevens die op onze site worden verzameld, worden gebruikt om de orderverwerking uit te voeren en te beheren

de commerciële relatie (leveringen, facturen, dienst na verkoop). We kunnen uw gegevens ook gebruiken voor reclamedoeleinden, hetzij na uw uitdrukkelijke toestemming te hebben verkregen, hetzij binnen de wettelijke grenzen. We zullen uw gegevens waarschijnlijk ook gebruiken om te voldoen aan onze wettelijke en / of regelgevende verplichtingen, indien van toepassing.

 

De ontvangers van uw persoonlijke gegevens die op onze site worden verzameld, zijn in de eerste plaats onszelf voor de verwerking van uw bestellingen en het beheer van de klantrelatie. Andere ontvangers van uw persoonsgegevens zijn, waar van toepassing, onze betalings- of betalingsbeveiligingsproviders, onze bezorgers,

onze zakenpartners. In het geval dat dit wettelijk verplicht is, wordt uw toestemming verkregen of wordt u een mogelijkheid tot weigering gegeven voordat gegevens worden verzonden.

 

Als u ervoor kiest om u te abonneren op Kopersbescherming, worden uw persoonlijke gegevens naar Avis Verified gestuurd. Meer details vindt u in het beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens van de site avis-verify.com.

 

 Er wordt aan herinnerd dat de persoon wiens persoonlijke gegevens worden verwerkt, profiteert van het recht op toegang, rectificatie en verzet tegen de verwerking van zijn persoonlijke gegevens. U kunt deze rechten uitoefenen door contact op te nemen met support@ambiance-sticker.com .

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw harde schijf zijn opgeslagen. De cookies die op onze site worden gebruikt, stellen ons in staat om u de volgende diensten aan te bieden: automatisch laden van uw ambiance-sticker-account, voorladen van afbeeldingen om de laadtijd te verkorten. De meeste cookies zijn bedoeld om uw navigatie mogelijk te maken of te vergemakkelijken en zijn noodzakelijk voor de werking van onze online winkel. Voor het gebruik van eigen of derde cookies, die niet nodig zijn voor de werking van de site, is uw uitdrukkelijke toestemming vereist. U kunt uw toestemming geven of bezwaar maken tegen het gebruik van cookies door uw verbindingsapparaat op de juiste manier te configureren. Raadpleeg hiervoor in het bijzonder de gebruikershandleiding van uw browser.